Totes les Agendes

febr.
8
Dv
Entrevista a l’Anna Almuni – Treballar amb els laics
febr. 8 @ 12:57 – 13:57

Treballar amb els laics

Entrevista a Anna Almuni, membre de la Institució Teresiana i responsable de la nova Delegació per a la Formació i Acompanyament del Laïcat

La realitat associativa de l’Arquebisbat de Barcelona és molt rica i diversa. El nombre de moviments d’Acció Catòlica, d’entitats del Fòrum d’Organitzacions Catòliques i de centres culturals és gran. Tot això configura el Secretariat d’Apostolat Seglar. Aquest té moltes coincidències amb els Secretariats de pastoral de les Confraries, Obrera, Gitana, i de persones amb discapacitat. L’Anna Almuni, membre de la Institució Teresiana, és la responsable de la nova Delegació per a la Formació i Acompanyament dels laics. Aquesta nova delegació engloba tots aquests secretariats, “que realitzen tasques molt properes, encara que cadascun amb identitat pròpia”.

Per què es crea aquesta nova delegació?

El laïcat, avui, és i vol ser part activa del Poble de Déu, deixeble missioner, passant de col·laborador a corresponsable. Aquesta delegació té la tasca d’impulsar-ho de forma creativa, transversal i en comunió;  treballar per caminar junts tots els que estem en un mateix àmbit de pastoral laïcal, i fer visible una “Església en sortida”.

Què suposa el nomenament?

El repte de saber harmonitzar i dinamitzar en comunió la nova Delegació laïcal i ajudar a avançar com a Església Comunitat de comunitats. Així, és una responsabilitat i un servei que farem en equip amb els directors dels secretariats. Ara bé, personalment, és un regal poder compartir somnis i preocupacions amb persones i grups que treballem al servei de l’Evangeli.

Quins són els seus primers objectius a la Delegació?

Ser-hi, intentant acompanyar l’experiència de recerca personal permanent  “d’amistat amb Jesús” (EG 3)Oferir espais de reflexió davant la urgent invitació de respondre als signes dels temps; de la manera audaç i lúcida de qui s’atreveix a actuar, sense que res ni ningú li ho pugui impedir. Sempre, doncs, des de la novetat de l’Esperit en la mirada, en l’aprehensió de la realitat, en discernir i optar.

Entrevista realitzada per Òscar Bardají i Martín per al Full Dominical del 21 d’octubre

nov.
12
Dt
Convocatòria trobada Catalana d’AS, 9 de novembre 2019 al Col·legi La Salle Bonanova
nov. 12 @ 8:18 – nov. 17 @ 9:18

[pdf-embedder url="https://www.apostolatseglarbcn.org/wp-content/uploads/2019/10/2019-11-09-Pre-Congrés-Laïcat-2020.pdf" title="2019-11-09 Pre-Congrés Laïcat 2020"]

 

                                                                                        

 

El sábado 9 de noviembre se ha celebrado, en el colegio La Salle Bonanova de Barcelona y en el marco de la VII Jornada Interdiocesana de Apostolado Seglar de Cataluña, la conclusión del proceso de preparación del Congreso de Laicos por parte de las diez diócesis catalanas.

Han sido numerosos los grupos que han estado trabajando el cuestionario previo al Congreso y que han mandado sus aportaciones en las semanas precedentes. Se han celebrado también varios encuentros diocesanos.

Sin menoscabo del respeto a la identidad de cada diócesis, “que constituye una Iglesia particular en la cual está y obra la Iglesia de Cristo” (Christus Dominus 11), hace 24 años el Concilio Provincial Tarraconense instó a “mantener, asegurar y fortalecer la unidad pastoral de las iglesias que tienen su sede en Cataluña” (resolución 138). Por este motivo la CIAS (Comisión Interdiocesana de Apostolado Seglar), formada por los delegados de cada diócesis y presidida por Mons. Xavier Novell, obispo de Solsona, vio claro que era muy conveniente que el proceso de preparación del Congreso culminara en un encuentro catalán, tanto más cuanto ya existe una tradición de trabajo conjunto y de realización de una jornada anual.

La convocatoria, dirigida a todo el laicado, asociado y no asociado, a los grupos diocesanos constituidos para trabajar el cuestionario del Congreso y a cualquier grupo existente en los ámbitos de juventud, familia, catequesis, profesorado de religión, Cáritas, hermandades y cofradías, movimientos, asociaciones… ha tenido muy buena acogida.

Tras el saludo y la oración inicial, Mons. Joan Planellas, arzobispo de Tarragona y primado, ha dictado una ponencia titulada “El laico cristiano en la Iglesia y en el mundo”. Empezó pidiendo al Espíritu que rejuvenezca a la Iglesia por medio de una conversión misionera. La actividad misionera es un deber de todos los miembros de la Iglesia, y el Concilio Vaticano II subrayó que el carácter secular es propio y peculiar de los laicos, de donde se deduce el papel primordial de éstos en la evangelización de la sociedad. Advirtió del peligro que corremos, ante la disminución del número de presbíteros, de reducir el apostolado de los laicos al ámbito de los ministerios intraeclesiales, y subrayó la necesidad de recuperar una Iglesia más corresponsable y sinodal. Finalmente dibujó el perfil genuino del laico cristiano según el Vaticano II y el proyecto del papa Francisco: un seguidor de Cristo al servicio del Reino de Dios, miembro activo y responsable del Pueblo de Dios, enviado al mundo, fundado en la Palabra de Dios y en la Eucaristía, viviendo la radicalidad evangélica y en actitud de formación constante.

A continuación tuvo lugar el trabajo de sala, que se desarrolló muy ágilmente gracias a una aplicación telemática que ha permitido que cada miembro presente en la sala pudiera enviar sus aportaciones desde su teléfono móvil y que todas se recogieran y procesaran en tiempo real y se mostraran en la pantalla. Esto nos permite saber que hubo hasta 144 teléfonos conectados durante la sesión, procedentes la mayoría de la archidiócesis de Barcelona, como era de esperar, superando ligeramente el sexo femenino al masculino y con una mayoría relativa de cincuentones. El número total de aportaciones durante la sesión supera el millar.

La agilidad del método dio tiempo al diálogo abierto entre los miembros de la sala, permitiendo que los debates y argumentaciones fueran también recogidos por parte de los secretarios.

La eucaristía, presidida por Mons. Sergi Gordo, obispo auxiliar de Barcelona, puso el broche final a la jornada. En su homilía recordó una intervención en el Sínodo de obispos sobre los jóvenes, cuando uno de los jóvenes auditores, proveniente de las islas Samoa, dijo que la Iglesia es una canoa, en la cual los viejos ayudan a mantener la dirección interpretando la posición de las estrellas, y los jóvenes reman con fuerza imaginando lo que les espera más allá. No nos dejemos llevar ni por los jóvenes que piensan que los adultos son un pasado que ya no cuenta, que ya caducó, ni por los adultos que creen saber siempre cómo deben comportarse los jóvenes. Mejor subámonos todos a la misma canoa y entre todos busquemos un mundo mejor, bajo el impulso siempre nuevo del Espíritu Santo.

 


Us fem arribar la convocatòria de la trobada catalana d’AS que aquest any tindrem el 9 de novembre.

Aquesta trobada serà per recollir l’aportació de les diòcesis amb seu a Catalunya al Congreso 2020.

És important que a aquesta trobada hi anem amb el document “un laïcat en acció” treballat personalment o en grup.

Les vostres aportacions en aquest treball, les podeu fer arribar abans del 15 d’octubre a: dseglar@arqbcn.cat, per incorpora-ho a la trobada.

Rebreu més informació al setembre.

Esperem les vostres aportacions!

Bona festa de Pentecosta, diada de l’Apostolat Seglar!

Una abraçada,

Anna Almuni

Directora de l’Apostolat Seglar

[pdf-embedder url="https://www.apostolatseglarbcn.org/wp-content/uploads/2019/06/Tríptic-precongrés-2019-20.pdf" title="Tríptic precongrés 2019-20"]

febr.
14
Dv
CONGRESO DE LAICOS – 14-16 de FEBRER “Pueblo de Dios “en salida”
febr. 14 2020 @ 9:06 – febr. 28 2021 @ 10:06

Camí del ‘Congreso de Laicos 2020’

Un grup de diocesans participarà del 14 al 16 de febrer a la trobada que es celebra a Madrid amb la participació de dos mil laics procedents d’arreu d’Espanya

“Molta il·lusió i molta implicació”. Així descriu la delegada diocesana per a la formació i acompanyament del laïcat, Anna Almuni, les sensacions que hi ha per part d’aquells diocesans que participaran al ‘Congreso de Laicos 2020’, aquest cap de setmana. Els dies 14, 15 i 16 de febrer tindrà lloc aquesta trobada tan esperada que acollirà prop de 2.000 persones vingudes d’arreu del territori espanyol.

L’edició d’enguany té com a lema ‘Un poble de Déu amb sortida’. Els seglars diocesans porten temps preparant la seva participació. A més, també s’hi desplaçarà l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, acompanyat dels seus bisbes auxiliars, Mons. Sergi Gordo i Mons. Antoni Vadell.

‘Congrés des de l’esperit’

L’objectiu és viure aquest congrés “des de l’esperit”, tal com s’explica al document de treball del Congrés de Laics. La primera etapa, ha estat el pre-congrés; la segona aquest que ara arriba; i la tercera (post-congrés), vindrà marcada pels dinamismes i tasques que volem implementar. Almuni destaca que es vol que sigui un “procés post-congreso” que “porti a iniciar camins de canvi amb treball conjunt”.

Cada una de les parts forma part d’un mateix procés. En el congrés, una de les motivacions més grans que hi ha per part de tots aquells que hi participaran és la presència de tantes realitats d’Església, és a dir, la diversitat de laics que hi participaran. Una pluralitat necessària i “és important viure-la amb profunditat”, explica Domingo Torres, president de la Junta del Fòrum d’Organitzacions Catòliques d’Adults.

Quatre línies de treball

En total hi haurà 80 grups de treball que se centraran amb quatre itineraris: primer anunci, acompanyament, formació i la presència del laïcat en la vida pública. Quatre eixos marcats per tres línies d’actuació claus com ho són la sinodalitat, el discerniment i la presència en el món.  

Entre els temes que es tractaran destaca els aspectes positius per ser una Església missionera o les dificultats i obstacles que troben per viure la seva vocació, així com, determinar l’horitzó cap al futur són algunes de les propostes que es tractaran. De fet, així van coincidir els més de 200 laics i laiques durant pre-congrés, organitzat el passat novembre, que els va servir per portar els deures fets de cara a aquesta trobada que tindrà lloc a Madrid.

Predisposició del laïcat

“Veig el laïcat molt content i implicat per tal que això tiri endavant” -explica la responsable diocesana, Anna Almuni- i això és essencial per encarar el congrés.Tal com explica, Almuni, ara serà “un procés de discerniment que parteix del context personal i col·lectiu que estem vivint, i el posa a la llum de la Paraula de Déu i del Magisteri de l’Església”. “Tot per un objectiu per buscar l’articulació de propostes concretes que ens portin a transformar el nostre interior i la realitat que ens envolta”, afegeix.

Tres dies de treball sinodal

El primer dia s’iniciarà el congrés amb l’acte inaugural, presentat per, M. Ángeles Fernández, periodista de TVE. En l’oració intervindran el cardenal Ricardo Blázquez, arquebisbe de Valladolid i president de la Comissió Episcopal Espanyola; el cardenal Carlos Osoro, arquebisbe de Madrid; Isaac Martín, laic i membre de la Comissió Executiva del congrés; i el cardenal Kevin Farrell, prefecte del Dicasteri per als Laics, Família i Vida. A la tarda, es presentarà la ponència inicial a càrrec de José Luis Restán, director editorial COPE.

El 15 de febrer, després de l’Eucaristia, es compartiran les experiències i testimoniatges de les temàtiques tractades. A continuació, s’organitzaran per grups de reflexió, els quals continuaran a la tarda, en què es reprendran noves experiències i testimoniatges. Durant les diferents sessions s’anirà passant pels diferents itineraris del congrés: primer anunci, acompanyament, formació i la presència del laïcat en la vida pública. 

Diumenge 16 de febrer, a les 10.00 hi haurà l’última ponència a càrrec de Mons. Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona i Ana Medina, periodista de 13TV. Finalment tindrà lloc l’Eucaristia de clausura, presidida pel cardenal Blázquez, arquebisbe de Valladolid i president de la CEE. Mons. Javier Salinas, bisbe auxiliar de València i president de la Comissió Episcopal d’Apostolat Seglar de la CEE, intervindrà en acabar amb unes paraules d’agraïment.

Per seguir el congrés en directe, es pot visitar el web https://www.pueblodediosensalida.com/

 

 

 

============================================================================================================

 

 

 

[pdf-embedder url="https://www.apostolatseglarbcn.org/wp-content/uploads/2019/04/jornadalaical-mayo2019-1.pdf" title="jornadalaical-mayo2019 (1)"]

Posant els laics al davant

Jornada laïcal per treballar la preparació per al Congrés del laïcat 2020 a la llum del Pla Pastoral de Barcelona

La parròquia de Sant Pau del Camp va aplegar la jornada de presentació i diàleg sobre el significat i objectius del Congrés de laics. Un projecte impulsat per la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) com a culminació del seu Pla Pastoral 2016-2020. També, en resposta a la crida a una conversió missionera del Papa Francesc proposada a EG 30. Per això la delegació diocesana per a la formació i l’acompanyament del laïcat va organitzar aquesta trobada de treball per a tots els laics i laiques.

Perquè, per a què, amb qui i per a qui. Aquestes són les preguntes que ha resolt el P. Koldo Gutiérrez, salesià, membre del Comitè Organitzador. Unes preguntes que volen aproximar, un pas més, al Congrés dels laics 2020.

Congrés i Pla Pastoral diocesà de Barcelona

El Congrés de laics Poble de Déu “en sortida” i els eixos del Pla Pastoral diocesà de Barcelona Sortim!,tenen moltes coses en comú. Un fet remarcable que el pare Salesià ha definit com “un reforç cap al Pla Pastoral”.  També assegurava que “l’Església té alguna cosa interessant a dir i oferir en aquest moment de la història i no pot tancar-se obsessionada en els seus propis problemes”.

Claus per entendre el perquè d’un Congrés de laics

Per què de laics?

“Els laics son la majoria del Poble de Déu” ressalta el papa. De fet, en els últims temps, la responsabilitat dels laics dins l’Església no ha fet més que augmentar. Christus Vivit ho constata. “La nova exhortació planteja que la posició del laic és caritat familiar, social i política i el compromís des de la fe per construir una nova societat en la qual creixin la pau i la justícia” assegurava Koldo Gutiérrez.

Un Congrés per a què?

A l’Àngelus del 28 d’octubre de 2018, l’endemà de la clausura del Sínode de joves, el Papa va dir que el primer fruit del Sínode havia estat el mètode, el camí. “L’important és difondre una forma de ser, treballar junts, basats en l’escolta i discerniment” assegurava el pare salesià.

Serà un itinerari congressual perquè hi ha tres dinamismes que aquest procés pot habilitar. El primer és escoltar-nos. “És més difícil que donar un bon consell. Amb l’escolta, l’Església s’assembla a Déu” assegurava el pare Gutiérrez. En segon lloc discernir. “No és un eslògan, una tècnica o una moda. És una actitud interior” indicava en Koldo. “Es basa en la intuïció que la vida cristiana està connectada amb el Senyor. El discerniment és captar el que Déu està fent”. Per últim, caminar junts. “Això significa donar valor a totes les vocacions i a tots els carismes. Enfortir les relacions, cuidar-les, valorar-les” concloïa Koldo Gutérrez.

Les etapes del Congrés

El Congrés del Laïcat 2020 es caracteritzarà en tres etapes. La primera el pre-congrés. Es va distribuir un document- qüestionari explicatiu de l’enfocament i que segueix l’esquema de tres passos: reconèixer, interpretar a la llum l’Esperit i escollir camins de resurrecció. Un document en el qual tots els moviments treballaran per fer les seves aportacions en el congrés.

Algunes de les dates més importants d’aquests mesos previs al congrés són. El 9 de juny, dia d’Acció Catòlica que se centrarà en la “dimensió missionera de ser laics”. Després, de l’1 al 4 d’agost. Allà s’assistirà a una trobada de laics a Àvila. A més, el mes d’octubre serà un mes missioner convocat pel papa. Per últim, el 26 i 27 d’octubre en la jornada d’apostolat laic dedicada a reflexionar sobre els joves, les dones i la presència pública.

La segona etapa és el congrés. Del 14 al 16 de febrer de 2020 al Palacio de Cristal de Madrid. Hi haurà 4 itineraris fonamentals: primer anunci, acompanyament, els processos de formació i la presència en la vida pública. Per últim el post-congrés. Allà començarà un camí amb diferents  congressos diocesans per potenciar la vocació i missió dels laics.

 

AGENDA

nov.
29
Dv
9:36 Sant’Egidio: Nadal amb els pobres
Sant’Egidio: Nadal amb els pobres
nov. 29 @ 9:36 – des. 30 @ 23:45
Sant'Egidio: Nadal amb els pobres
                                                   
des.
10
Dt
10:20 MPCB – 15 Novembre – Sopar tertulia
MPCB – 15 Novembre – Sopar tertulia
des. 10 2024 @ 10:20 – gen. 31 2025 @ 23:30
MPCB - 15 Novembre - Sopar tertulia
                Benvolguts,Divendres 19 de novembre esteu convidats a una nova edició dels Sopar Tertúlia, la trobada oberta a tots els membres del moviment i persones a qui pugui interessar, de nou en format presencial i també virtual alhora. ‘La Postveritat: realitat, veritat a mitges o mentida?’ A càrrec de Joan Garcia del Muro, Doctor en Filosofia Per tal d’encarregar el sopar, cal confirmar l’assistència fins el 12 de novembre. Us hi esperem!  Dia: Divendres 19 de novembre del 2019, 20.45h Lloc: Sala Edith Stein, València 244, 4t pis També hi podreu accedir clicant aquest enllaç de connexió: https://zoom.us/j/3879872646?pwd=YzRCdkZxYm1wSTNmczJab0wrRzJrZz09     Divendres 16 d’abril a les 20 hores esteu convidats a una nova edició dels Sopar Tertúlia, la trobada oberta a tots els membres del moviment i persones a qui pugui interessar. En aquest cas i donades les circumstàncies actuals tindrà un format virtual. ‘Llibertat d’expressió en temps de propaganda’ a càrrec d’en Carles Torner, Director del PEN Internacional i membre del MPCB Podeu accedir-hi clicant aquest enllaç de connexió: https://zoom.us/j/3879872646?pwd=YzRCdkZxYm1wSTNmczJab0wrRzJrZz09     Benvolguts,Divendres 20 de novembre a les 20 hores esteu convidats a una nova edició dels Sopar Tertúlia, la trobada oberta a tots els membres del moviment i persones a qui pugui interessar. En aquest cas i donades les circumstàncies actuals tindrà un format virtual. ‘Emprenedoria i valors’ a càrrec de Jordi Riulas Podeu accedir-hi clicant aquest enllaç de connexió: https://zoom.us/j/3879872646?pwd=YzRCdkZxYm1wSTNmczJab0wrRzJrZz09           Butlletí de notícies 23 de setembre del 2020 AGENDA MPCB Diumenge 4 d’Octubre – Acte virtual Benvinguda del curs MPCB, properament rebreu els detalls de la convocatòria         Reptes, trobades i activitats de la programació d’Apostolat Seglar per al curs 2020-2021 Del 1 de setembre fins al 4 d’octubre es celebra el “Temps de la Creació”, durant el qual les esglésies cristianes d’arreu del món celebren el do de la Creació i preguen per la seva cura. El Grup d’Ecoparròquia proposa diverses iniciatives per viure aquest Temps, entre elles una Vetlla ecumènica el 30 de setembre.   ________________________________________________________         Butlletí de notícies 27 de febrer del 2019 Dissabte 8 de febrer vàrem celebrar l’Assemblea del MPCB a la Sagrada Família. Durant el matí i sota el lema ‘Creients d’acció al segle XXI’, la Comissió Diocesana sortint va presentar la memoria del trienni 2017-2020 així com l’informe econòmic del 2019 i pressupost pel 2020. Després vàrem compartir un dinar comunitari a les mateixes instal·lacions de la Sagrada Familia. A la tarda, la Comissió Diocesana sortint va acomiadar-se i es va procedir a la presentació dels nous membres de la nova Comissió Diocesana i a la seva aprovació per votació de l’Assemblea. La nova Comissió Diocesana va presentar el projecte 2020-2022 que amb el lema ‘La Terra ens crida a la conversió’ convida als diferents grups del MPCB a treballar, seguint l’estructura de RDV, diferents eixos de treball inspirats en el ‘Laudato SI’, introduint una dinámica de treball en xarxa amb altres grups del MPCB per finalment presentar conclusions al conjunt del MPCB. L’Assemblea va concloure amb una missa a la cripta de la Sagrada Familia. Apunteu a les agendes! Ben aviat tenim una nova edició dels nostres Sopars Tertúlia. Serà el proper divendres 24 d’abril, a càrrec d’Eduard Ibañez sota el títol ‘Llibertat i consciencia’. Més endavant rebreu tots els detalls de la convocatòria. Us hi esperem! CONVOCATÒRIA CONGRÉS DE LAICS: Dissabte 7 de març de 9:00 a 14:00h. al Seminari Conciliar – “Una renovada Pentecosta” Després del CONGRÉS DE LAICS “Poble de Déu en Sortida” del 14 al 16 de febrer a Madrid, la Delegació de Formació i Acompanyament del Laïcat del l’Arquebisbat de Barcelona convoca a tots i totes els laics i laiques de la diòcesi a fer un tast del Congrés. Aquells que hi han participat voldrien compartir la seva visió d’aquest ‘esdeveniment de gràcia’ i junts il·lusionar-nos per caminar vers una RENOVADA PENTECOSTA. Més informació MANIFEST #ALCEMLAVEU   Butlletí de notícies 22 de maig del 2019 Davant la propera convocatòria d’eleccions al Parlament Europeu i als ajuntaments, la Plataforma d’Entitats Cristianes expressa la seva preocupació pel fet que el fenomen migratori ha produït a Europa en els darrers anys l’extensió de la narrativa de la immigració com a amenaça al benestar o la identitat. Més informació Antoni Matabosch, doctor en Teologia i consiliari del nostre Moviment, va ingressar com a acadèmic de número de la Reial Acadèmia Europea de Doctors-Barcelona 1914 (RAED) durant una cerimònia que es va celebrar dijous passat, 25 d’abril, al Saló d’Actes de Foment del Treball Nacional, seu de la RAED. Més informació Fem difusió del text de la conferència ‘El sentit cristià del compromís’ que va fer Nuria Iceta, membre del nostre Moviment, dins el cicle de conferències ‘El compromís’, organitzat per la Fundació Joan Maragall.     Butlletí de notícies 30 d’abril del 2019 Estrenem nova web, us convidem a donar-hi un cop d’ull! AGENDA Dijous 2 de maig a les 18h – Fundació Migra Studium Grup de reflexió amb Andreu Domingo, un dels autors de l’informe ‘El fracàs escolar dels descendents de la immigració a Catalunya: més que una assignatura pendent’ Divendres 3 de maig a les 19.30h – Església de Sant Pau del Camp Pregària Ecumènica pels Cristians de Sri Lanka Dissabte 11 de maig de 9.30 a 13h – Església de Sant Pau del Camp Jornada Laical, Treball de preparació per al Congrés de Laïcat 2020 Benvolguts,Divendres 15 de març esteu convidats a una nova edició dels Sopar Tertúlia, la trobada oberta a tots els membres del moviment i persones a qui pugui interessar. Dones i Església, hi ha possibilitat de canvi? En aquest Sopar Tertúlia les ponents seràn Teresa Bermúdez, Sílvia Urbina i Mar Pérez. Moderat per Noemí Ubach. Per tal d’encarregar el sopar, seria bo que ens confirmeu l’assistència. Us hi esperem!  Dia: Divendres 15 de març del 2018, 20.45h Lloc: Sala Edith Stein, València 244, 4t pis Butlletí de notícies 26 de febrer del 2019 AGENDA Setmana del 1 al 10 de març Setmana de la FamíliaDissabte 23 de març Recés del CACDiumenge 19 de maig Eucaristia del CAC  
des.
26
Dj
19:00 INSTITUCIÓ TERESIANA – 11 de gen... @ Llibreria Claret - Sala Pere Casaldàliga
INSTITUCIÓ TERESIANA – 11 de gen... @ Llibreria Claret - Sala Pere Casaldàliga
des. 26 2024 @ 19:00 – gen. 17 2025 @ 20:00
INSTITUCIÓ TERESIANA - 11 de gener - 1r centenari @ Llibreria Claret - Sala Pere Casaldàliga
    Continuem amb la celebració del Centenari de la Institució Teresiana a Catalunya amb una EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA que recull la nostra vida i missió en aquests 100 anys de presència i ens esperona a afrontar els reptes que aquesta nova etapa ens presenta. Ens agradaria poder comptar amb la teva presència  a la Presentació de l’Exposició el proper 11 de febrer del 2019 a les 19 h.  Adjuntem invitació amb els detalls. L’Exposició restarà oberta a la sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret fins al 22 de febrer del 2019. Una salutació cordial, Pilar Àlvarez, Xavier Toda Presidents de les Associacions de la Institució Teresiana a Catalunya  

NOTICIES

ESPAI PER LA REFLEXIÓ

Copyright @ 2024 Secretariat Diocesà d’Apostolat Seglar. Tots el drets reservats

Un web de